Okulumuz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Eğitim Bilişim Sistemine (MEBİH) giriş yaparak öğrencinizin Kazanım Değerlendirme Uygulaması, Ünite Tarama Testleri, Kazanım İzleme Testleri vb. sonuçlarına SINAVLARIM menüsünden kolayca ulaşabilir, ayrıca sadece 21.00-23.59 saatleri arasında açık olan AKADEMİK GELİŞİMİM menüsüne günlük veri girişi yapmasını (kaç sayfa kitap okuduğu, hangi ders ya da derslerden kaç soru çözdüğü gibi) ve öğrencimizin 1 ile 5 puan arasında kendisi için günlük öz değerlendirme yapmasını sağlayabilir, çalışma disiplini kazanmasına destek olabilirsiniz.

Kullanıcı Adı ("E-Posta adresiniz" yazan alana): 7489352023+Öğrenci Numaranız (Kodun ardından boşluk veya + (artı) işareti koymadan öğrenci numaranızı yazınız.)

(Örneğin, numarası 1453 olan bir öğrencinin kullanıcı adı:74893520231453 şeklinde yazılmalıdır)

Şifre: Şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir.

SİSTEME GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA AYARLAR MENÜSÜNDEN ŞİFRENİZİ MUTLAKA DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Eğitim Bilişim Sistemine (MEBİH) giriş yapmak için buraya TIKLAYINIZ.

NOT: Giriş yapamayan velilerimiz okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve rehberlik servisimizden yardım alabilir.

Saygılarımızla.

Değerli Velilerimiz,

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızda siz, değerli velilerimizle okulumuza yapılacak bağışların Hesap/IBAN numaramıza yatırılmasını kararlaştırmıştık. Bütçenize ve okulumuzun ihtiyaçlarına göre uygun bulduğunuz miktarda bağış yapabilirsiniz. Mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da banka yoluyla yatırıyorsanız açıklama kısmına OKUL AİLE BİRLİĞİNE BAĞIŞ, ÖĞRENCİNİZİN ADI SOYADINI ve SINIFINI yazmanız yeterli olacaktır. Ayrıca dekont ulaştırmanıza gerek yoktur.

Değerli katkılarınız için Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak çok teşekkür ediyoruz.

OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP/IBAN NUMARASI:

ZİRAAT BANKASI IBAN NUMARASI

TR 45 0001 0001 5782 2258 6550 01

IBANI BOŞLUKSUZ KOPYALAMAK İÇİN

TR450001000157822258655001

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Günlük çalışmalarınıza dair, her gün 21.00 - 23.59 saatleri arasında veri girişi yapabileceğiniz modüle aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Günlük çözdüğünüz soru sayısı ile okuduğunuz sayfa sayısına ilişkin veri girişi ve 1 ile 5 arasında öz değerlendirmenizi "AKADEMİK GELİŞİMİM" menüsünden yapmanızı bekliyoruz. Şifrenizi "AYARLAR" menüsünden değiştirebilirsiniz. "Akademik Gelişimim" menü içeriği sadece 21.00 ile 23.59 saatleri arasında aktif olacaktır.

SİZE İNANIYOR, GÜVENİYORUZ ÇOÇUKLAR:)

Günlük çalışmalarınızla ilgili veri girişi yapmak için buraya tıklayınız.

Değerli Velilerimiz,

Okulumuzdan tarafınıza yapılacak duyuruları ve internet sayfamızdaki haberleri kolayca takip edebilmeniz, öğrencimizin akademik ve kişisel gelişimine katkı sağlayacak şekilde, vakit kaybetmeden, hızlıca faydalanabilmeniz için BİP uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyip kullanıma hazır bulundurunuz lütfen. Cihazınızla uyumlu BİP uygulamasını aşağıdaki bağlantılardan yükleyebilirsiniz. Daha sonra detaylı bilgi verilecektir. İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

BİP Uygulaması için buraya tıklayınız. (Android)

BİP Uygulaması için buraya tıklayınız. (Apple-IOS)