(YENİ) Eğitim Bilişim Sistemi-Akademik Gelişim İzleme Modülü (5.Sınıflar)

Okulumuz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Eğitim Bilişim Sistemine (MEBİH) giriş yaparak öğrencinizin Kazanım Değerlendirme Uygulaması, Ünite Tarama Testleri, Kazanım İzleme Testleri vb. sonuçlarına SINAVLARIM menüsünden kolayca ulaşabilir, ayrıca sadece 21.00-23.59 saatleri arasında açık olan AKADEMİK GELİŞİMİM menüsüne günlük veri girişi yapmasını (kaç sayfa kitap okuduğu, hangi ders ya da derslerden kaç soru çözdüğü gibi) ve öğrencimizin 1 ile 5 puan arasında kendisi için günlük öz değerlendirme yapmasını sağlayabilir, çalışma disiplini kazanmasına destek olabilirsiniz.

Kullanıcı Adı ("E-Posta adresiniz" yazan alana): 7489352023+Öğrenci Numaranız (Kodun ardından boşluk veya + (artı) işareti koymadan öğrenci numaranızı yazınız.)

(Örneğin, numarası 1453 olan bir öğrencinin kullanıcı adı:74893520231453 şeklinde yazılmalıdır)

Şifre: Şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir.

SİSTEME GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA AYARLAR MENÜSÜNDEN ŞİFRENİZİ MUTLAKA DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Eğitim Bilişim Sistemine (MEBİH) giriş yapmak için buraya TIKLAYINIZ.

NOT: Giriş yapamayan velilerimiz okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve rehberlik servisimizden yardım alabilir.

Saygılarımızla.

Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 19.04.2024 12:08 - Görüntülenme: 1988