Öğrencilerimiz İlçe Birincisi Oldu

Öğrencilerimiz Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması İlçe Birincisi Oldu

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması'nda öğrencilerimiz ilçe birincisi oldu. Öğrencilerimiz Hira Nur TEPE ve İclal Elif YALÇIN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yıl Kutlama Programı'nda ödüllerini aldılar. Edebi kategoride ilçe birincisi olan öğrencimiz Hira Nur TEPE ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Sıtkı Murat DEMİRCİ'den alırken, görsel kategoride ilçe birincisi olan öğrencimiz İclal Elif YALÇIN da ödülünü Cumhuriyet Savcımız Sayın Ömer KALAYCI'dan aldı. Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Ailesi olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor, danışmanlık yapan öğretmenlerimiz Nursel Şen, Esma ÇOŞKUN, Elif KESKİN, Erdem KONUKCU, Salih KARACA ve Feyza GÜL başta olmak üzere bütün öğretmenlerimiz ile ailelerine değerli katkıları için teşekkür ediyoruz.

24-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 11:51 - Görüntülenme: 112