Futsal Takımımız İlçe Birincisi

Tebrikler Bizim Çocuklar!

Futsal Takımımız, Okul Sporları kapsamında 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde ilçemizde düzenlenen futsal ilçe birinciliği müsabakalarında Küçük Erkekler Kategorisinde ilçe birincisi oldu. Öğrencilerimiz bu başarılarıyla Kastamonu'da yapılacak olan il birinciliği müsabakalarında ilçemizi temsil edecek. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, başta aileleri olmak üzere büyük emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz İrfan GÜL'e ve bütün öğretmenlerimiz ile takımımıza forma yaptıran değerli iş adamı ve velimiz Sn. Abdullah CİNGÖZ'e, okulumuza ve Tosya'da eğitime sağladığı katkılardan ötürü Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ediyor, öğrencilerimize il birinciliği müsabakalarında başarılar diliyoruz.

02-05-2024

Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 11:16 - Görüntülenme: 173