Etiket Sonuçları: yüz yüze

Çocuklarımız için Yüz Yüze 100 Oyun:)

Geleneksel Çocuk Oyunları Etkinlikleri kapsamında hazırlanan "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu ve Uygulama Kılavuzu"na alttaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Oyunların hazırlanıp derlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürler.

Çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle:)

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu için buraya TIKLAYINIZ.

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Uygulama Kılavuzu için buraya TIKLAYINIZ.

Eyl

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu "Psikososyal Destek Psikoeğitim Programı Salgın Hastalıklar" adlı modüller sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından sınıflara uygulandı. Okulumuz Rehberlik Servisi, Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz ve bütün öğretmenlerimizle bu süreci en rahat ve başarılı bir şekilde atlatabilmeleri için Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Ailesi olarak öğrenci ve velilerimizin daima yanındayız. Çalışmaları koordine eden Rehberlik Öğretmenimiz ve uygulayan Sınıf Rehber Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.