Etiket Sonuçları: merkezi sınav

Nis

Bursluluk sınavına girecek öğrencilerimize Allah'tan zihin açıklığı ve başarılar diliyoruz.

Sınav 21 Nisan 2024 Pazar günü gerçekleştirilecektir. Sınava katılacak öğrencilerimizin en geç saat 09.30'da sınava girecekleri okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav Saati: 10.00

Sınav Süresi: 100 dk.

ÖNEMLİ UYARILAR:

Öğrenciler sınava giderken yanlarında sınav giriş yeri bilgileriyle birlikte nüfus cüzdanı (veya pasaport), en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan silgi bulunduracak ancak elektronik iletişim araçları (cep telefonu, hesap makinesi vs) kesinlikle bulundurmayacaklardır.

LGS'ye girecek öğrencilerimize Allah'tan zihin açıklığı ve başarılar diliyoruz.

Sınav 4 Haziran 2023 Pazar günü iki oturumda gerçekleştirilecektir. Sınava katılacak öğrencilerimizin en geç saat 09.00'da okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.

1. Oturum saat 09.30'da,

2. Oturum saat 11.30'da başlayacaktır.

NOT:Öğrencilerimizin, geçerli kimlik belgesi, en az iki koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi ile bandajı çıkarılmış şeffaf pet şişe içerisinde su hazır bulundurmaları gerekmektedir.