Etiket Sonuçları: Okul Aile Birliği

Değerli İş Adamı Sayın Fatih Doğramacı'ya Plaket

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı 20 Kasım 2023 Pazartesi günü Doğramacı Gala'da gerçekleştirdik. Velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda değerli iş adamı Sn. Fatih DOĞRAMACI'ya, okulumuza ve Tosya'da eğitime sağladığı katkılardan ötürü teşekkür plaketi takdim ettik.

Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Ailesi olarak değerli iş adamımız ve velimiz Sn. Fatih DOĞRAMACI'ya kıymetli katkılarından ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.

HERKESE TEŞEKKÜRLER!
Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı 20 Kasım 2023 Pazartesi günü 19.00'da Doğramacı Gala'da yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimine önem veren bütün velilerimize, fedakarca çalışan öğretmenlerimize, bugüne kadar görevini örnek bir şekilde, başarıyla sürdüren Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Nigar PAMUKÇU ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Gülay ÇAP, Mukaddes ABAYIN, Fatma Nur ÇAY ve Hülya AYDOĞDU'ya, Denetleme Kurulu Üyelerimiz Ekrem GÜLCÜOĞLU, Nurhan CESUR, Mesut KUL'a, okul personelimiz ile toplantımıza ev sahipliği yaparak okulumuza destek olan Doğramacı Gala'nın sahibi Fatih DOĞRAMACI'ya, İşletme Müdürü Zeliha Hanım'a ve işletme personeline Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz. İş adamı ve velimiz Fatih DOĞRAMACI'ya okulumuza ve Tosya'nın eğitimine sağladığı destekten ötürü plaket takdim ettiğimiz Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulumuzda görevini devreden velilerimize değerli katkıları için teşekkür ediyor, yönetim ve denetleme kuruluna seçilen velilerimize de yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz.

Değerli Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 19.00´da Doğramacı Gala'da gerçekleştireceğiz. Bütün velilerimizin katılımlarını bekliyoruz. Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ediyoruz:)

NOT: Toplantı bitiminde, Sınıf/Şube Rehber Öğretmeni ve Ders Öğretmenlerimiz ile öğrencinizin durumu hakkında görüşebilirsiniz. Toplantı gündemi aşağıda paylaşılmıştır.

Değerli Velilerimiz,

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızda siz, değerli velilerimizle okulumuza yapılacak bağışların Hesap/IBAN numaramıza yatırılmasını kararlaştırmıştık. Bütçenize ve okulumuzun ihtiyaçlarına göre uygun bulduğunuz miktarda bağış yapabilirsiniz. Mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da banka yoluyla yatırıyorsanız açıklama kısmına OKUL AİLE BİRLİĞİNE BAĞIŞ, ÖĞRENCİNİZİN ADI SOYADINI ve SINIFINI yazmanız yeterli olacaktır. Ayrıca dekont ulaştırmanıza gerek yoktur.

Değerli katkılarınız için Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak çok teşekkür ediyoruz.

OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP/IBAN NUMARASI:

ZİRAAT BANKASI IBAN NUMARASI

TR 45 0001 0001 5782 2258 6550 01